Donderdag - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu Donderdag - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu

Donderdag

Door: annemiekstoutjesdijk

Blijf op de hoogte en volg Annemiek

23 Maart 2012 | Canada, Lacombe

Hey,

Hier nog eventjes een kort berichtje.
Ik ga gauw slapen want ik moet morgenvroeg als het bij jullie 12.30 uur is melken samen met Kees ! Dan is het hier 04.30 uur.
Vanochtend hebben we ook samen gemolken en van het weekend hebben we dienst en is Art vrij dus moeten wij heel het weekend melken.
Hier melken ze rond de 170 koeien. Het is een 2x10 zij aan zij melkstal. We melken ongeveer 2 uurtjes.
Gisteren zijn we in Ponoka geweest, naar de Auction, dit is een beefkoeien veiling. Dus vleeskoeien worden hier geveild. Dit was erg mooi om te zien !!
Hieronder wat fotootjes.
Ik ben vanmiddag samen met Kees naar een mais en grasmiddag geweest in Lacombe. Het was allemaal in het engels, dus het was vrij moeilijk, maar wel erg leerzaam ! Er waren bijna allemaal nederlanders. Dus tussendoor konden we gelukkig wat nederlands praten.
Vanavond zijn we bij Wim en Nita gaan paardrijden, ik op Teske en Annie op Jelien.
Met de trailer zijn we er naartoe gegaan. Het heeft hier trouwens heel de middag gesneeuwd dus er ligt best een laagje sneeuw ! Erg mooi !
Het rijden ging goed, iedere donderdag krijgen Annie en nog een paar les bij Wim en Nita thuis in de binnenbak. Ik mocht dit keer ook meerijden. Het ging erg goed !

Eventjes kort een berichtje, morgen wil ik wat foto's van de sneeuw maken. Dus jullie horen mij nog !

Liefs !