Zaterdag
Door: annemiekstoutjesdijk
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
31 Maart 2012 | Canada, Lacombe
Nog ff in de stal wezen kijken en zagen we Anneke (een van de friezen) beetje moeilijk in de stal liggen. Ze zou zo kunnen veulenen ! Camera aan gedaan en toen eventjes naar binnen gegaan.
Ik ben eventjes gaan afstallen en toen naar bed gegaan.
Vannacht eventjes op de camera gekeken maar nog steeds niks.
Vanochtend hebben we de paarden op de wei gezet en ondertussen is er nog geen veulen, maar het gaat wel snel !
Vanochtend ben ik met Art wezen ijsvissen op Gull Lake, heel mooi. Prachtig weer !! En het was erg druk op het water, we konden er gewoon met de auto op.
We hebben veel vis gezien zoals snoeken, white fish en purches. Alleen niks gevangen ! Ik was iedere keer net te laat !! Jammer maar het was erg leuk ! Ondertussen zijn Kees en Annie weer thuis gearriveerd.
Zo nog even de stal in en eventjes Anneke in de gaten houden.
Tot snel !
Liefs
01 April 2012 - 14:44
Wil En Nel:
Prachtige foto's Annemiek. Jammer dat je geen zalm gevangen hebt.
Groetjes -
02 April 2012 - 18:25
Constant:
Hallo Annemiek,
Leuk joh, dat vissen met Ard. Je zag ze wel zwemmen maar was iedere keer te vlug met je haakje ophalen...
Misschien je tempo een beetje aanpassen? Ik mis je best wel met alle stalletjes en hokken schoonmaken!
Kan Ard een beetje vis bakken en kan hij ook paling roken of zitten die daar niet? Nou ik hoor 't nog wel.
Groetjes, je vader -
02 April 2012 - 19:59
Koen:
Hee zus dat is wel gaaf zo met de auto op het ijs! Is het nog steeds koud daar of wordt het al wat minder? Hoe doe je dat eigenlijk als je vis groter is dan dat gat wat je geboord heb? :P
Succes daar en we bellen of skypen wel snel!
Groeten koen -
02 April 2012 - 20:02
Corne:
heee,
hoe ist.
allemaal mooi foto´s,
alleen is het daar een beetje kou zo te zien.
maar volgens mijn heb je het goed naar je zin daar.
ik spreek je nog wel
groetje corne