Nog 1 nachtje slapen..
Door: annemiekstoutjesdijk
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
09 Maart 2012 | Canada, Lacombe
Het is bijna zover, morgenochtend vertrek ik voor 10 weken naar Canada.
Mijn koffer is bijna gepakt. Ik ben er helemaal klaar voor !
Wel ben ik een beetje zenuwachtig..
Vooral de vliegreis, helemaal in m'n uppie, maar het lijkt mij wel echt heel gaaf !
Vandaag nog leuk gebeld met mijn stageboer, ik krijg er steeds meer zin in !!
Ik probeer jullie via deze site een beetje op de hoogte te houden.
Jullie horen van mij !
Groetjes !
10 Maart 2012 - 14:11
Je Moeder:
Lieve Annemiek,
We zijn net terug van Schiphol. 'T was erg druk onderweg, nog een stukje in de file gestaan vanwege een aanrijding. We hebben 't vliegtuig wel weg zien taxien maar hebben je niet op zien stijgen. Hopelijk valt 't vliegen mee en krijg je niet al teveel last van je oren met die verkoudheid. Ik kijk nu al uit naar een sms'je als je aangekomen bent. Nu ga ik gauw de beestjes doen, dan kan je daar rust van hebben, veel liefs van ons allen.
11 Maart 2012 - 11:34
Tante Els:
Hallo Annemiek
Vanmorgen je moeder gebeld om te vragen of je goed aangekomen bent.Gelukkig een goede reis gehad en nu kan dus eindelijk het grote canada-avontuur beginnen.Mooi land en vriendelijke mensen. Geniet ervan en wij gaan natuurlijk je belevenissen op je site volgen.
Liefs Oom Koos en Tante Els -
11 Maart 2012 - 15:07
Caroline:
hoi annemiek!
fijn dat je goed aangekomen bent.
ik heb vanochtend op misik gereden,
het ging hartstikke goed!
je moeder heeft nog foto's gemaakt, die zal ze je nog sturen, dus dan kan je kijken hoe het eruit zag.
liefs, caroline. -
14 Maart 2012 - 07:59
Manon :
Hee nichtje, wat leuk dat je een eigen site bijhoudt. Ga hem zeker volgen! Heel veel plezier, geniet ervan en probeer er ook wat van te leren he ;) Komt vast helemaal goed.
x Manon