Dag 1 - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu Dag 1 - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu

Dag 1

Door: annemiekstoutjesdijk

Blijf op de hoogte en volg Annemiek

11 Maart 2012 | Canada, Lacombe

Hallo allemaal,

Gisteren in het vliegtuig is alles goed gegaan, ik zat lekker bij het raam !
Naast me zat er een soort tulband die geen woord nederlands kon. Dus daar had ik helemaal geen last van ! Die zat lekker aan de borrel, en viel al snel in slaap.
Hebben best mooi uitzicht gehad over een heel mooi gebied. Ondertussen lekker filmpjes gekeken en lekker muziek geluisterd, alles is dus goed gegaan !
Bij aankomst moest ik eerst naar de Immigration, mijn work permit ophalen. Met mijn gebrekkig engels kwam ik een heel eind ! Toen mijn koffer opgehaald en daar stond Kees op mij te wachten.
Eventjes een bak koffie meegepakt want het was toch ruim 2 uur rijden naar de boerderij.
In calgary lag geen sneeuw maar na een uur gereden te hebben kwam er steeds meer sneeuw te liggen. Erg mooi allemaal ! En wat een grote vrachtwagens hier !
By aankomst op de boerderij gelijk mijn spulletjes boven gezet in mijn kamer, ik heb dus een eigen plekje hier.
Toen gelijk de stal in gegaan en eventjs rondleiding gehad van Kees en m'n eigen voorgesteld aan Annie. Toen ben ik in de melkstal gaan kijken waar Jelle, jongen die hier melkt, aan het melken was. Samen met hem eventjes gemolken en toen aangeschoven hier aan tafel en lekker bloemkool met een heel vers stuk biefstuk gegeten. Was heel lekker ! Ondertussen was ik al een tijdje op, bijna 24 uur wakker gebleven want zitten hier met het tijdsverschil ! Eventjes gedoucht,en ben om half 10 naar bed gegaan, in NL was het toen half 6 in de morgen. Ik heb lekker geslapen tot een uur of 8. Hier is vannacht ondertussen de zomertijd in gegaan, het was dus 9 uur vanochtend. Even wat gegeten en toen naar de kerk gegaan hier, was erg leuk, het was super druk ! En een praatje gemaakt met een nederlandse koeienboer die familie heeft in Fijnaart. Erg leuk hier ! Nu eventjes middageten en gaan we zo naar de paarden en de koeien toe !

Veel liefs ! Jullie horen me snel weer !

• 11 Maart 2012 - 19:47

Koen & Ellen:

Hee Miek!
    Toevallig, we keken net of je een berichtje had geplaatst en dat had je 5 minuten geleden gedaan ;) Goed om te horen dat het zo goed met je gaat en dat je zo goed ontvangen wordt! Wij hebben ook een soort jetlag,waren om 5 uur thuis vanmorgen..
    Wanneer zet je er foto's op?
    Groetjes en veel plezier daar!

• 11 Maart 2012 - 20:04

Willem En Nicole:

He Miekje,

Wij lezen hier ook jou eerste verhaal!maar allemaal leuk hoor! En goed om te horen dat de reis goed gegaan is en dat je zo leuk en goed ontvangen bent!komt helemaal goed als we het zo horen!

Tot horens!
    Liefs Willem en Nicole

• 12 Maart 2012 - 09:04

Tante Els En Oom Koo:

Hallo Annemiek.
    Ja we gaan je site helemaal volgen hoor. Klinkt allemaal heel positief....het woordje goed komt steeds terug in je verhaal. Je bent al behoorlijk actief geweest je eerste dag en ja de kerk speelt daar een grote rol, vooral ook als ontmoetingsplaats. Mensen wonen toch nogal verspreid van elkaar. Ad is ook weer heelhuids terug uit Cuba,maar die heeft daar alleen maar vakantie gevierd met 7 studievrienden en sigaren gerookt !!!!
    Hier schijnt de zon.
    Nou veel werkplezier daar en tot het volgende verslag.
    Groetjes Oom Koos en Tante Els

• 12 Maart 2012 - 13:57

Elly:

Hej Annemiek,
    Alsnog onze felicitaties!
    Ik heb net je enthousiast verhaal gelezen. Gaat helemaal goed komen met jou in Canada! We gaan je avonturen via je site volgen. Geniet er lekker van en veel werkplezier.
    Lieve groetjes, Hans en Elly

• 12 Maart 2012 - 14:36

Wil:

Hoi Annemiek
    We zijn blij dat alles vlot verlopen is. Ik neem aan dat je gezondheid ook duidelijk verbeterd was.
    Groetjes Wil en Nel
    Veel plezier en ga ervoor.

• 12 Maart 2012 - 17:57

Niels:

He Miekje,
    Mooi da t goed met je ga daar. Je heb niks te klagen als k je verhaal zo hoor en de foto's zie. succes met de beesten daar en doe ze de groeten he. tot de volgende ronde gr

• 12 Maart 2012 - 20:41

Yvonne Van Oosterbos:

ha die Annemieke,
    wij krijgen heimwee...wij waren (al heel lang geleden ) in Canada op een hele grote koeienboerderij in Vancouver, bij Leo Spitters., 5 weken lang. Wij hadden best willen blijven, maar op onderwijzers zaten ze er niet te wachten. Wij hopen dat je er net zo zult genieten als wij.

• 13 Maart 2012 - 08:47

Nel En Kees:

lieve Annemiek,

leuk om op deze manier van je te horen!
    We kijken uit naar de volgende verslagen. Succes en veel plezier daar.
    Kus van ons.