Dag 2 - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu Dag 2 - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu

Dag 2

Door: annemiekstoutjesdijk

Blijf op de hoogte en volg Annemiek

14 Maart 2012 | Canada, Lacombe

Hey,

Weer heb ik wat fotootjes op de site gezet. Vanochtend gelijk richting Lacombe gereden samen met Annie. Om de auto die hier staat op mijn naam te zetten.
Onderweg kwamen we een mooie zuigwagen tegen (eventjes op de foto met de werknemers en de zuigwagen, ook hier is riolering !!)
Aangekomen in Lacombe.. Konden we weer terug naar huis, SHIT*, overschrijvingsbewijs van de auto vergeten ! Wel eventjes naar de drogist geweest hier.
(* SHIT: is hier in Canada een nogal groot scheldwoord. Dus moest ik me eigen aan leren om SHOOT te gaan zeggen, het lukt al aardig !)
Heb trouwens met de pick up mogen rijden, is hier heel normaal, alleen maar pick ups !!
Thuis bakje koffie gedaan met Art en Kees en toen weer terug gereden naar Lacombe, met de papieren bij natuurlijk.
Na lang geregel stond ik vanmiddag weer in de stal. En vanavond samen met Kees gemolken. Daarna samen eten gekookt want Annie moest naar vergadering. Het eten was best goed gelukt, een lekker toetje gemaakt en toen lekker een biertje gedaan.
Morgen weer aan de gang, dus ik ga nou lekker slapen !

Tot snel, liefs !

• 14 Maart 2012 - 18:15

Rosan:

Hee Annemiek!

Mooi om te horen dat het allemaal zo goed gaat! :)
    Op zondag naar de kerk en geen shit meer zeggen, ik denk dat jij daar veel goede dingen zult leren haha!

De fotokes zien er ook heel goed uit zeg, mooie auto onder je kont ;)

Veel plezier en succes!!
    Liefs Roos

• 14 Maart 2012 - 19:21

Constant:

Lieve Annemiek,
    Even een kort berichtje van je vader. Je hebt al zoveel spontane reacties gehad dat ik natuurlijk niet achter kan blijven. Wat een ervaringen allemaal en dat in een paar dagen tijd. Geven de koeien al meer melk?
    's Avonds met Kees niet al teveel biertjes doen hoor! Als je 's ochtends dan de slang op de gierton aansluit in plaats van de melktank heb je wel een probleem. Ik zag dat je je netwerk al uitgebreid hebt met de plaatselijke rioolreiniger. Misschien kan je de markt daar wat gaan verkennen voor 't geval dat het hier inzakt! "t Ziet er wel gaaf uit daar allemaal! Nou meid, doe ze allemaal maar de groeten en hou je haaks!
    Je vader

• 14 Maart 2012 - 22:10

Anneke:

Hee Annemiekske,

Leuk dat we je op deze manier kunnen volgen. Ik las dat de reis goed was verlopen (ook met je oren?). En je bent ook al druk met allerlei verschillende dingen, een gewelidige ervaring lijkt me. En dat engels dat leer je snel. Veel plezier en werk ze. Groetjes van Conrad, Tom, Tim en Gijs en mijzelf natuurlijk.

• 14 Maart 2012 - 23:05

Lisette:

He Annemiek,

Wat leuk om je enthousiaste verhalen te lezen. Veel plezier en succes daar!

Groetjes je nicht Lisette