Dag 3
Door: annemiekstoutjesdijk
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
15 Maart 2012 | Canada, Lacombe
Ben ik weer eventjes ! Weer was het een prachtige dag met heel veel zon en een kraakhelder blauwe lucht.
Vandaag weer best veel gedaan.
Was weer lache met Art, hij komt oorspronkelijk uit Friesland. Dus canadees met een Fries accent erdoor.
Vanavond weer samen met Kees gemolken, het ging weer heel goed.
Kees kan nog niet echt volledig melken, hij zit nog met zijn schouder die nog aan het herstellen is.
Kees behandelt de koeien dan voor, en ik hang het melkstel eronder. Dit gaat super ! Hierna, om een uur of 7, gauw gedoucht want we gingen uit eten met Art en zijn dochter, Jelle, Kees en Annie. Dit was erg gezellig. Ik heb heel goed gegeten !! Lekker peper steak op.. Het vlees is hier erg goed, en ze willen dat je genoeg eet. Je mag zelfs het eten mee naar huis nemen als je het niet op kan. Ook zijn de mensen erg vriendelijk.
Hier nog een paar fotootjes.
Nu ga ik lekker slapen !
Liefs
15 Maart 2012 - 13:54
Elise Dane:
Hé Annemiek,
Komt helemaal goed met jou daar! Je hebt het goed getroffen! Denk dat het mee gaat vallen met die heimwee waar ik het over had.
Leuk om je zo te kunnen volgen.
Geniet en leer ervan,
Liefs en groetjes -
15 Maart 2012 - 13:55
Oma V.d. Kamp:
Hallo Annemiek, even een berichtje van mij. Fijn dat je een goeie reis hebt gehad. Ik zit nu aan de thee bij jullie thuis en heb net al je berichtjes doorgenomen. Het is hier heel warm en zonnig vandaag. Ik hoop dat het zo goed mag blijven gaan daar in canada. Heel veel liefs en groetjes van oma -
15 Maart 2012 - 15:50
Ellen:
Miekje!
Klinkt echt goed daar, door jouw enthousiaste verhalen krijg ik ook steeds meer in ons reisje naar Canada, als je zo door gaat heb je genoeg tips voor ons (denk aan je to do list he ;) )
Hier vandaag ook heerlijk weer!
Groetjes!! -
15 Maart 2012 - 15:59
Nikki:
Hé dotje!
Wat leuk om te zien dat je het zo goed naar je zin hebt daar!
Mooi ook om te lezen wat je allemaal doet.
Ik blijf je volgen hoor!
xxx -
15 Maart 2012 - 17:31
Nicole:
He Miekje,
Echt super leuk jou zo te volgen met je enthousiaste verhalen!Super dat je het zo naar je zin hebt!
Gaat helemaal goed komen met jou!Wisten we natuurlijk al wel, maar was toch spannend!En Willem is trots hoor als hij al die foto's ziet!en vooral die met de zuigwagen!haha!
Liefs Nicole -
15 Maart 2012 - 22:10
Tante Els:
Hallo Annemiek
Elke morgen kijken Oom Koos en ik op je site om je belevenissen van de dag te lezen.We zien alleen maar een lachtend gezicht op de foto's,dus dat is prachtig .Je hebt al veel gedaan en gewerkt.Heel leerzaam allemaal en dan al die leuke contacten daar.Niet teveel over die rioolzuigers schrijven ,want ik wil mijn broertje wel hier houden hoor.Je bent daar helemaal op je plek: koeien,paarden,tractoren,auto's en niet te vergeten heeeeeele grote vrachtwagens.Wie weet mag je daar ook nog een keer in rijden,je hebt tenslotte je vrachtwagen rijbewijs.
Nou genietse.
Welterusten.
Je Tante Els -
16 Maart 2012 - 11:16
Arjen Lengkeek:
Hoi Annemiek ,
Heb net je verslag gelezen en de foto's bekeken. Leuk hoor! Ben gister bij je ouders op de koffie geweest . Ben samen met je vader op stap geweest en heb koffie gedronken bij je ouders.
Het weer was hier gister ook lekker, maar vandaag is het pet.
We houden je in de gaten.
Groetjes ,
Arjen
16 Maart 2012 - 18:09
Koen:
Hee zus!
Vandaag ook weer lekker aan het werken geweest? Zo te zien heb je het daar goed naar zin en ga je het de komende weken minstens zo leuk hebben als afgelopen week ;) En ga je daar van het weekend ook nog op stap of heb je daar geen puf meer voor na al dat werken??
Veel plezier daar en we horen wel weer van je!
groeten koen -
17 Maart 2012 - 21:48
Familie Oostvogels :
Hee buurmeisje,
minimaal een keer per dag volgen we je, we waren blij dat je moeder belde dat je goed was aangekomen (ons kaarsje was aan voor je, wij vonden het ook spannend!)
Zo te lezen in je reisverslagen en te zien aan je foto's heb je het prima naar je zin, nou lekker genieten dan maar zouden wij zeggen!!!!!
Lieve groetjes, de buurtjes, Familie Oostvogels. -
18 Maart 2012 - 10:16
Natalie Lengkeek:
Ha Mallemiek,
Wat leuk wat je allemaal beleefd daar.
Dat is iets wat ze je niet meer afpakken.
Ik ben volop met Wolf en de kar aan het oefenen, vorige week nog op het asfalt gelegen. Gister weer geoefend met mijn eigen groom (pa Theo), en het ging al beter, hij heeft geen stap verkeerd gedaan. Nu maar hopen dat hij het weer gauw gewend raakt. Hij is natuurlijk vanaf juli geblesseerd geweest rechtsvoor aan een pees in de hoef. Want dat steigeren en achteruit lopen daar ben ik niet zo'n held mee, zeg mar.
Nou meis, we volgen je daar. Veel suc6 met alles.
Dikke knuf, Natalie. xxx