Weekend - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu Weekend - Reisverslag uit Lacombe, Canada van Annemiek Stoutjesdijk - WaarBenJij.nu

Weekend

Door: annemiekstoutjesdijk

Blijf op de hoogte en volg Annemiek

18 Maart 2012 | Canada, Lacombe

Hallo allemaal,

Hier gaat alles nog steeds goed. Mijn eerste echte w.eekendje hier, het bevalt goed ! Het is nu half 4 s'nachts hier, zijn net bij billy bob's geweest, discotheek in Red Deer.
Jullie zijn allemaal op schuurfeest Steenbergen gewist zkr? Hoe was het?
Ik denk dat het weer ouderwets gezellig was !!
Bij ons was het ook heel gezellig. Lynn is vanavond aangekomen, een meisje die hier in de buurt ook bij een melkveehouder gaat werken en daarna rond gaat reizen.
We zijn met z'n 3en, Jelle, Lynn en ik naar de stad gegaan. Eerst ff biertje gedaan hier op de boerderij, er was visite, kennissen hier uit de buurt, ook heel gezellig ! Daarna zijn we naar Red Deer gereden, Jelle reed.
Hier heeft het vanmiddag best gesneeuwd, en daarnet onderweg was het heel mistig.
Gisternacht hebben we trouwens het Noorderlicht gezien toen we van een ander feestje af kwamen. Erg mooi !!
Echt bijzonder, net hebben we het niet kunnen zien, het is niet helder op het moment.
Voor de rest gaat alles goed. Heb vanavond samen met Annie op de friezen gereden, ik heb op Teske gereden, de fries waarmee ik op de foto sta. Het ging hartstikke goed !
Tot snel !

Liefs

• 18 Maart 2012 - 11:59

Nikki:

Hée dotje!

Vet man, die discotheek in Red Deer!
    't Schuurfeest was keeeei gezellig, maar moet wel zeggen dak je gemist heb hor!

En wat is Teske een mooierd! Leuk joh!! Mis je Misik al een beetje of is Teske een goeie vervanger?
    Haha spreek je snel !! xx

• 18 Maart 2012 - 17:36

Bart En Ghislaine:

Hey Miek,

Wat een mooie verhalen zeg! Wij zijn afgelopen nacht terug gekomen van Hinterglemm. Daar was het ook genieten. Maar lang niet zo spectaculair als bij jou. We hebben je berichten doorgelezen en nu zijn we een beetje bij.

• 18 Maart 2012 - 17:42

Bart En Ghislaine:

Sorry, de helft staat er al op terwijl we nog niet klaar waren, bart zat met z'n vinger op het verkeerde knopje:) Maar op de foto's te zien is het daar ook flink winter, misschien kun je nog wel ergens gaan boarden? Het apres skieen lukt al wel zo te horen. Super om te horen dat het zo goed met je gaat. Veel plezier en we blijven je volgen!

Liefs van ons.

• 18 Maart 2012 - 17:45

Nora:

Hee Annemiek!
    Wat leuk om al je verhalen te lezen! Gelukkig gaat alles goed en heb je het naar je zin! Je hebt in ieder geval genoeg te doen.
    En gezellig op stap geweest, komt helemaal goed daar!
    Leuke foto's ook trouwens!
    Succes verder!

xx Nora

• 19 Maart 2012 - 07:53

Anja Van Achterberg:

Hoi Annemiek,
    Voor jouw zit er al een week op. Leuk om je verhalen te lezen.
    Zo kunnen we jullie hier ook een beetje volgen.
    heel veel succes met je verdere stage en geniet van alles.
    Groetjes Anja de moeder van Mandy

• 19 Maart 2012 - 10:02

Neef Wim:

Nou nou...een familielid die ver van huis is-:) Stoer hoor!!!

Ga proberen je wekelijks te volgen op je site. Heel veel plezier, sterkte en.... Internationale wijsheden toegewenst! Zet em op daar...en wellicht tot snel, groetjes. Wim

• 19 Maart 2012 - 11:02

Monique:

Ha Annemiek,

volgens mij heb jij je draai al aardig gevonden; paarden verzorgen, stappen, biertje op zijn tijd... komt helemaal goed! En de koeien...ook leuk?!
    Schuurfeest Steenbergen heb je inderdaad gemist, was gezellig! Wat gaaf trouwens om het Noorderlicht te zien, super!

groeten,
    Monique Botermans

• 19 Maart 2012 - 12:05

Marily Peeters :

Hoi Annemiek

Ook ik heb je gevonden . het is ook leuk om de verhalen en foto's te bekijken en te lezen van klasgenootjes van Martijn .
    veel succes Groetjes Marily Peeters
    moeder van Martijn

• 19 Maart 2012 - 18:08

Caroline De Bruijn:

heeee annemiek!
    zo te horen gaat het super goed met jou daar!! echt heel leuk! ook super gaaf die foto's! maar jij gaat je tijd daar wel goed doorkomen. ik bel binnenkort nog wel eventjes !! ;)
    en we hebben je zaterdag gemist hoor, maar dat halen we wel weer in als je terug bent!!
    liefss xx

• 21 Maart 2012 - 11:31

Karina:

Hey Annemiek!

Leuk te lezen dat het allemaal zo goed gaat daar en ook ontzettend leuke foto's zeg! Ook al op stap geweest ;-) Zo te lezen bevalt alles goed daar. Hier staat inmiddels het terrasje buiten. Lekker genieten daar! Veel groetjes van ons allemaal! Kusjes!

• 24 Maart 2012 - 07:31

Engel & Elly:

Hoi Annemiek,
    Leuk om je enthousiaste verhalen te lezen.Veel succes op je stage !
    Groeten uit De Heen.