Dinsdag
Door: annemiekstoutjesdijk
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
11 April 2012 | Canada, Lacombe
Vanochtend hebben Kees en ik weer gemolken, het vriest hier s'nachts best aardig dus zo vroeg in de morgen is het nog best fris ! Maar als we eenmaal bezig zijn is het al gauw goed te doen, de koeien stralen ook aardig wat warmte uit !
Hier heeft het erg hard gewaaid vandaag, best vervelend met voeren. Vooral met het laden van de verschillende soorten meel. Alles waaide weg ! Het was dus vandaag ook best fris.
Voor de rest is alles weer goed gegaan.
Wij gaan zo eventjes eten, Art is nu aan het melken. En daarna gaan Annie en ik en misschien Lynn paardrijden bij Wim en Nita in de binnenbak. Wim en Nita zijn zelf richting Nederland. Dus die zijn er dit keer niet bij.
Tot snel ! Liefs
Oh ja, voor degenen die het nog niet wisten, ik heb mijn abonnement stop gezet. Ik ben dus niet bereikbaar op mijn mobiele telefoonnummer ! Wel kan er geskypt worden natuurlijk.
11 April 2012 - 11:53
Nora :
Hee Annemiek!
Wat goed om te lezen dat je het nog steeds naar je zin hebt en dat het goed met je gaat!
Volgens mij vermaak jij je wel daar, paardrijden, werken! Genoeg te doen!
Succes verder de komende weken!
xx Nora -
11 April 2012 - 16:43
Caroline:
Hoi Annemiek,
Leuk om je reisverslagen te lezen. Fijn dat het goed met je gaat.
Met Misik gaat het ook prima, ik rijd
elke week een keer.
Zij rijdt lekker.
Ik wens je nog veel plezier.
Groetjes van Caroline, Theo, Ilse en
Wouter.